22 oktober 2018 om 00:00
iBOOD

Odlo Outdoorkleding

Odlo Outdoorkleding
Comfortabel en warm

Odlo is gespecialiseerd in het ontwerpen van outdoorkleding. Het resultaat is een groot assortiment van shirts, jassen en meer. Alle kleding in deze Flash Sale kan gebruikt worden om te sporten of in het dagelijkse leven. Dus veel plezier in de Ardennen, op de Veluwe of waar je ook lekker naar buiten gaat.

22 oktober 2018 om 11:27
greyfoxwolf Gebruiker

Wat zijn de percentages wol en polyester in de “Odlo Midlayer Stuff”?

22 oktober 2018 om 12:05
Moderator Bas iBOOD Moderator

Dat ga ik even voor je navragen!

22 oktober 2018 om 14:20
Moderator Bas iBOOD Moderator

Dit zijn de percentages: 40% PES (polyester vezels), 30% VW (wol), 30% PAC (acryl vezels)

19 november 2018 om 19:36
rondejong Gebruiker

Ik heb de Nordic Cocoon jas besteld onder andere vanwege de vermelde donsvulling, inmiddels binnen en een paar keer gedragen maar heb nu net ontdekt dat de vulling niet uit dons bestaat, maar gewoon van polyester is gemaakt. Voel me dus wel even flink belazerd want voor die 150 euro had ik ook wel een echte donsjas kunnen kopen. In de tekst staat toch echt het volgende: “”….terwijl de lichte, ademende 750 Cuin-isolatie van natuurlijke dons de best mogelijke warmte-gewichtsverhouding heeft…..” Wat gaan we daaraan doen, Ibood??

19 november 2018 om 22:26
Moderator Paul Moderator

Op internet vind ik terug dat de jas een donsvulling heeft, maar als jij kan aantonen dat dat niet zo is, raad ik je aan om een serviceverzoek (verkeerde levering) in te dienen via Mijn iBOOD, zodat de klantenservice je verder zal helpen.

Daarnaast zou je ter verduidelijking een email met foto’s en (uitgebreidere) toelichting kunnen sturen naar klantenservice@ibood.nl

20 november 2018 om 12:57
rondejong Gebruiker

Als ik google op deze specifieke jas kom ik slechts 1 site tegen, waarop deze jas staat in de uitvoering van een of ander Frans ski-team: https://www.glisshop.co.uk/nordic_jacket/odlo/cocoon_nordic_france-141613.html. Daar staat erg weinig info, maar wel dat de vulling 100% polyester is en dat is toch echt iets anders als ‘natuurlijk dons’. Volgens de Ibood-tekst zou de buitenstof ook nog eens van ‘waterafstotende Logic-stof’ gemaakt zijn, maar daar heb ik inmiddels ook mijn twijfels over.

Ik ga het een en ander bij Odlo navragen en zal adhv hun antwoord een serviceverzoek neerleggen bij de klantenservice.

Bedankt voor je antwoord!

23 november 2018 om 06:34
rondejong Gebruiker

Paul,

Dit krijg ik terug als ik een mailtje stuur naar het door jou opgegeven emailadres:

Het bericht aan klantenservice@ibood.nl kan niet worden afgeleverd.

klantenservice is niet gevonden in ibood.nl.

Ik hoop niet dat het laatste zinnetje klopt……….

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.